I anden omgang af værtindegaver er vi igen ude i den spiselige udgave, eller det kan både spises og drikkes.
Varm chokolade kittet;
Det er egentlig noget så simpelt som et par stykker chokolade og skumfiduser.
Jeg valgte at bruge mine ispinde fra Nicolas Vahe hvor der står "100 % handmade", men alternativt kan der bruges gamle fine skeer.
Det skal du bruge;
• Mørk chokolade, cirka 30 gram pr ske/pind
• Gamle fine skeer, ispinde eller måske du har en helt anden god ide.
• Skumfiduser. Gerne de små farverige
• Isterningbakke, jeg brugte min med hjerter
• Krymmel til at søde med og som pynt
• Indpakning efter eget valg
• Krymmel til at søde med og som pynt
• Indpakning efter eget valg
Chokoladen smeltes, jeg gjorde det i mikroen, og hældes i formen. Sæt pinden i og lad det størkne.
Bruges der en ske, hældes chokoladen blot i skeen, liggende vandret.
- jeg går i ikke så meget op i temperering af chokoladen i dette tilfælde. Den smelter lige godt og det er blot overfladen der i dette tilfælde lider overlast ✌
Modtageren skal blot varme mælken og tilsætte chokoladen, og søde efter med enten skumfidus eller krymmel.
Perfekt hygge til en vinteraften, og en fantastisk lille værtindegave - lav gerne så der er én til hvert familiemedlem og gerne en ekstra ❤
Rigtig god fornøjelse ❤
Ingen kommentarer:
Send en kommentar